Charlotte Vos

Ik ben al ruim 12 jaar werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na de opleiding schoonheidsspecialiste ben ik werkzaam geweest in een schoonheidssalon en ben ik mij verder gaan ontwikkelen en heb zo diverse cursussen gevolgd voor huidverbetering en permanente make-up. 

Ik ben permanente make-up expert sinds 2010 en ben gespecialiseerd in het zetten van wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Hiervoor volg ik jaarlijks masterclass trainingen om up to date te zijn van de nieuwste technieken. 

Denise Vos

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging en heb dan ook mijn hart gevolgd. Ik ben 5 jaar werkzaam geweest in een luxe parfumeriezaak en heb mijn passie voor dit vak hier opgedaan. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste & in 2016 heb ik hier mijn diploma als nagelstyliste aan toegevoegd. Direct na mijn opleiding ben fulltime in een salon aan de slag gegaan. Hier heb ik dan ook de nodige ervaring opgedaan.

In 2019 ben ik mijn eigen salon vanuit huis gestart, hier heb ik 2 jaar met heel veel plezier gewerkt en veel geleerd over het ondernemerschap. Mijn passie ligt bij de kunstnagels, maar huidverbeterende behandelingen geven word ik ook blij van. U stralend de deur uit laten gaan,daar word ik gelukkig van!